Вчера при прибиране на колата в гаража направих сериозна "пътечка" от хидр. течност.В сервиза стана ясно,че е сцепен маркуча за високо налягане,който свързва хидр. помпа с рейката.Оригинален е ненормално скъп и с доставка 15 дни.Втора употреба не откривам никъде при обявените ударени с обяснението,че за по-бързо разглобяване на частите просто режат маркучите,което е безумие.Знам,че във Варна има фирма,която се занимава с изработка на такива маркучи,но ми казаха,че са добри за трактори и комбайни,и че в моя случай ще имам проблеми.Надеждата ми е,че някъде има 159 2.4 ударена и все още с такъв маркуч,моля помагайте!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маркуч високо налягане-помощ!
Collapse
X
-
Освен във форума и по обяви в мобилето,не се сещам от къде да намериш,може да пробваш в купува-продава във фейсбук,има такава група за алфа ромео специално,моргите всички режат маркучите ...159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеВчера при прибиране на колата в гаража направих сериозна "пътечка" от хидр. течност.В сервиза стана ясно,че е сцепен маркуча за високо налягане,който свързва хидр. помпа с рейката.Оригинален е ненормално скъп и с доставка 15 дни.Втора употреба не откривам никъде при обявените ударени с обяснението,че за по-бързо разглобяване на частите просто режат маркучите,което е безумие.Знам,че във Варна има фирма,която се занимава с изработка на такива маркучи,но ми казаха,че са добри за трактори и комбайни,и че в моя случай ще имам проблеми.Надеждата ми е,че някъде има 159 2.4 ударена и все още с такъв маркуч,моля помагайте!
Та там и наляганията са доста по-големи и условията при които работят тези машини са доста по-екстремни!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Бегай в Хидромарк и не се занимавай с глупости да търсиш нещо което я намериш и ако изобщо намериш пак няма да е ново. Неведнъж сме работили с тях и сме доволни (това в предната форма).Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment